Direct hulp

Ik kan het zelf (niet meer)?

Mentale klachten zijn aan de buitenkant vaak niet te zien. Bij een gebroken been is het duidelijk. Toch is het belangrijk om deze signalen niet te negeren. Als je het gevoel hebt dat je het zelf even niet meer kunt, of je maakt je zorgen om een ander, zoek hulp:

Bel TABOER 088-8886608

Zij helpen je graag verder. Ze luisteren naar jouw verhaal en geven tips en adviezen. Zij kunnen je bijvoorbeeld doorverwijzen naar de huisarts, vrijwilligers van de ZOB of een agrarisch coach. Soms lucht een gesprek alleen al op. De gratis TABOER-lijn is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Bel je liever niet; stuur dan een mail.

Maak direct een afspraak met je huisarts

Zoek samen met jouw huisarts een oplossingen voor jouw problemen. De huisarts kent jou en jouw gezin en kan je vaak doorverwijzen naar de juiste hulpverlener.

Acute hulp nodig
Direct hulp nodig? Bel dan je huisarts of 112. Denk je aan zelfmoord? Praat erover door nu 113 te bellen of chat met een hulpverlener via het online platform voor zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Stuur een mail

Ben jij niet zo’n prater maar meer een schrijver? E-mailen kan dan en fijne manier zijn om contact met gespecialiseerde medewerkers van TABOER te leggen. Het helpt vaak al om alles op te schrijven. Wij lezen jouw e-mail zorgvuldig en helpen je om inzicht te krijgen in jouw problemen. En nemen telefonisch contact op als jij daar behoefte aan hebt of sturen je een mail. Deze e-mailwisseling is bij ons in veilige handen.