Workshops en trainingen

TABOER vraagt niet alleen aandacht voor mentale gezondheid onder boeren en tuinders in Nederland via het loket en de campagne, maar biedt ook een tal van workshops, trainingen en communicatiemiddelen aan. Samen met verschillende aanbieders is er een breed aanbod samengesteld, die een bijdrage leveren aan het doorbreken van het taboe rondom mentale gezondheid.

TABOER op de agenda

Organiseer je een bijeenkomst waarin je aandacht voor de mentale gezondheid van boeren en tuinders vraagt? Vanuit TABOER helpen we je daar graag invulling aan te geven.

Wil je aandacht besteden aan de zachte kant van het ondernemerschap tijdens een bijeenkomst? TABOER helpt je hier graag bij. Samen stellen we een programma op en kunnen desgewenst een gastspreker regelen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat er mentale hulpverlening aanwezig is, wanneer je bijeenkomsten organiseert waarin je verwacht dat de gemoederen hoog op kunnen lopen door een vervelende boodschap.

Vanuit TABOER kunnen we je tips een adviezen geven hoe je bijvoorbeeld de gedupeerden kunt doorverwijzen naar hulp. Ook kunnen we ondersteunende communicatiemiddelen beschikbaar stellen.

Uitgevoerd door: TABOER

Neem nu contact op


Workshops

Wil je een praktische themabijeenkomst organiseren rondom mentale gezondheid? Samen met diverse deskundigen, zoals agrocoaches en ZOB, bieden we de volgende workshops aan:


Trainingen

Voor erfbetreders bieden wij de volgende trainingen aan:


Communicatiemiddelen

Naast workshops en trainingen beschikt TABOER over verschillende communicatiemiddelen, zoals pennen, schrijfblokjes, roll-up-banners en bierviltjes die je kunt aanvragen of reserveren bij TABOER. Middelen die jou kunnen helpen om het taboe op het bespreekbaar maken van mentale zorgen te doorbreken.