Erfbetreder

Kom je als erfbetreder regelmatig op het erf bij boeren en tuinders en zie je verandering in gedrag of bedrijfsvoering? En wil je weten hoe je deze ondernemer en zijn gezin kan helpen of ondersteunen?

Als dierenarts, accountant, technisch adviseur of vertegenwoordiger van voer of kunstmest kom je vaak bij boeren en tuinders op het erf, land of in de stal, Je biedt jouw diensten of producten aan en praat vooral over technische zaken op het bedrijf. Doordat je herhaaldelijk op bezoek komt, bouw je een vertrouwensband op. Je kent het bedrijf, de ondernemer en zijn gezinsleden. Jij ziet vaak als eerste als er veranderingen optreden in gedrag of bedrijfsvoering. Vaak is de stap dan klein om het gesprek aan te gaan over hoe hij/zij zich echt voelt.

Trainingen

Er zijn diverse trainingen die jou als erfbetreder kunnen helpen bij het tijdig signaleren van problemen, hoe ga je het gesprek aan en wanneer en naar welke instanties kun je doorverwijzern. TABOER denkt mee over passende trainingen voor jou en jouw collega die in contact staan met boeren en tuinders. Zowel in het veld als aan de telefoon. Wil je meer weten? Laat je gegevens en vraag achter in het contactformulier of ga direct naar een trainingsaanbod. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuwe aanbod van workshops en trainingen.


Of ga direct naar: